Kuka Olen

Kuka olen?

Kuten sivuston etusivulla kirjoitan, olen 43-vuotias perheenisä, lähihoitaja ja kunnallispoliitikko Keski-Suomen Konnevedeltä. Olen syntynyt ja viettänyt nuoruuteni Lappeenrannassa, josta tieni vei Tampereelle. Noin kymmenen vuotta sitten lähdin Konnevedelle viikoksi mökkeilemään. Tuo mökkireissu hieman venähti ja sittemmin Konnevedestä on tullut minulle koti, jossa uskon eläväni "hamaan tappiin" asti. Rakkaus kotikuntaani ja keskistä Suomea kohtaan tuli kerran siteeratuksi Laukaa-Konnevesi-lehteenkin. Totesin kunnanvaltuuston kokouksessa: "elämme paratiisissa" ja pysyn edelleen sanojeni takana.

Perheeseeni kuuluu vaimo, 7-vuotias poika, 4-vuotias tytär ja kaksi vanhempaa tytärpuolta. Voinee sanoa, että olemme suoranainen lähihoitajaperhe. Minä olen lähihoitaja, vaimoni on lähihoitaja, vanhempi tytärpuoleni on lähihoitaja ja nuorempi tytärpuoleni opiskelee lähihoitajaksi. Perheeseemme kuuluu edellä mainittujen kaksi koiraa ja kissa, joista - usko tai älä - yksikään ei ole lähihoitaja.

Minun elämän pyhä kolminaisuus koostuu perhe-elämästä, hoitajan työstä ja kunnallispolitiikasta. Edelliset pitävät elämäni siinä määrin kiireisenä, että varsinaista vapaa-ajan ongelmaa minulla ei ole. Aina silloin kun aikaa siunaantuu ihan vain itselle, suuntaan metsälenkille koiriemme Uunon ja Ukon kanssa tai lähden Etelä-Konnevedelle kalastamaan.