Tervetuloa!

Olen Esa Vihtonen, 43-vuotias perheenisä, lähihoitaja ja kunnallispoliitikko Konnevedeltä. Tein nämä kotisivut alunperin aluevaalikampanjani tueksi vuonna 2021, mutta koska politikan tekeminen on osa elämääni ja identiteettiäni, päätin jatkaa sivujen ylläpitämistä ja päivittämistä vaikken tullutkaan valituksi Keski-Suomen ensimmäiseen aluevaltuustoon.

Juuri nyt sivujeni tärkein tehtävä on toimia ajatusteni ilmaisukanavana. Kirjoitan säännöllisesti blogeja, jotka julkaisen ja jotka ovat luettavissa täällä. Aluevaalien alla teemani liittyivät enimmäkseen sote-maailmaan mutta jatkossa kirjoitan tärkeiksi kokemistani asioista. On selvää, että Konneveden kunnanvaltuutettuna ja -hallituksen jäsenenä kotikuntani asiat saavat sijaa kirjoituksissani. Toisaalta, saatan kirjoittaa vaikkapa säästämisestä ja sijoittamisesta jos siltä tuntuu.

Minusta on tärkeää, että poliittiset päättäjät ovat tavoitettavissa. Löydät täältä kaikki mahdolliset tavat ottaa yhteyttä minuun. Vaikuttaminen on yhteistyötä. Ota yhteyttä tai jätä sivuilleni kommentti - vaikutetaan yhdessä!

Kohtaamisiin,
Esa Vihtonen

Konnevesi


Facebook & Twitter:


Kuusituhatta sanaa minusta

Kuva kertoo usein enemmän kuin tuhat sanaa. Alla kuusituhatsanainen tarina minusta kuvin kerrottuna.

 • Lähihoitaja
  Lähihoitaja

  Virittämässä kitaraa ennen laulutuokiota senioreiden kanssa

 • Eläinten ystävä
  Eläinten ystävä

  Yhden parhaista valokuvistaan ottaneena

 • Vapaa-ajan kalastaja
  Vapaa-ajan kalastaja

  Vetouistelupäivän jälkeen

 • Perheenisä
  Perheenisä

  Lasten kanssa retkellä Etelä-Konneveden kansallispuistossa

 • Kunnallispoliitikko
  Kunnallispoliitikko

  Aavamassa ensimmäistä kunnanhallituksen kokoustaan varapuheenjohtajana.

 • Tee-itse rakentaja
  Tee-itse rakentaja

  Viimeistelemässä uutta laituria kesämökillä

Maailmaa voi muuttaa. Tarvitaan vain rohkeita ihmisiä.
Uusimmat blogini

Kirjoitan blogiini ensisijaisesti alueuudistukseen ja -vaaleihin liittyviä ajatuksia. Toisinaan käsittelen kuitenkin muitakin teemoja, jotka avaavat poliittisia näkemyksiäni yleisemmällä tasolla.